100
martie 15, 2020

Aplicatie de smartphone prin care s-au vandut mii de case in timpul carantinei

Companiile folosesc realitatea virtuala (VR) si consultatiile virtuale pentru a vinde case online.

Gigantul imobiliar chinez Evergrande a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca a vandut online 47.500 de proprietati, in valoare de 8,3 miliarde USD, intr-o perioada de 3 zile, in timpul carantinei impuse de China pentru rezidentii sai.

Evergrande a dezvoltat o aplicatie de smartphone , numită Hengfangtong, pentru a prezenta spatii rezidentiale și birouri. Aplicația le permite utilizatorilor sa priveasca in jurul proprietatii, sa intre in diferite camere, precum și in parcari, holuri comune sau alte facilitati.

Dezvoltatorul imobiliar a mentionat ca aplicatia de smartphone pentru achizitii online de proprietati a fost folosita de catre peste 10 milioane de useri, care au putut sa se conecteze cu consultantii companiei si sa faca tururi de casa cu ajutorul realitatii virtuale.

Peste 50% dintre utilizatorii de internet din intreaga lume isi folosesc telefoanele mobile ca mijloc principal de cautare si navigare. O agentie imobiliara poate dezvolta o aplicație bogata in caracteristici, utilizând o interfata atractiva si usor de folosit pentru a afișa diverse proprietăți clasificate in functie de tip, locatie etc., pentru a facilita cautarile cumparatorilor. Alaturi de resurse precum poze de calitate, aceste aplicatii de smartphone ar incuraja utilizatorii sa isi caute casa mult visata prin intermediul acelei agentii.