100
martie 15, 2020

Cum se poate folosi Robotizarea Procesului de Automatizare (RPA) in domeniul medical

Domeniul medical ar putea fi unul din beneficiarii implementarii software-ului RPA, ceea ce ar rezulta in scaderea timpului de asteptare in clinici si spitale.

 

Cateva exemple de procese care ar permite sistemului medical sa imbunatateasca serviciile pe care le ofera:

 

  1. Managementul inventarului

Fără administrarea eficienta a stocurilor existente, spitale si clinicile pot supraestima sau subestima volumul de echipamente si medicamente de care au nevoie. Absolut toate necesitatile pot fi comandate si gestionate eficient.

Implementarea Robotizarii Procesului de Automatizare (RPA) in domeniul medical simplifica procesele si permite spitalelor si clinicilor sa aiba un control mai bun asupra stocurilor.

 

  1. Respectarea instructiunilor medicale

Forta de munca digitala RPA poate trimite automat memento-urilor pacienților cu privire la reinoirea retetei pentru a se asigura că au medicamentul de care au nevoie. De asemenea, pacientii pot primi informatii despre dieta pe care trebuie sa o respecte sau restrictii legate de diagnosticul lor.  Acest sistem face ca pacienții sa primeasca cele mai bune ingrijiri și sa nu isi ratateze programarile.

 

  1. Alocarea eficienta a resurselor umane

Software-urile RPA pot automatiza sarcinile repetitive care consumă timp, oferind angajatilor libertatea de a se concentra pe sarcinile cu valuare adaugata pentru care au fost instruiți inițial, cum ar fi consultarea si ingrijirea pacienților. Pozitionarea personalului in rolurile potrivite creste moralul echipei si eficienta, ceea rezulta in servicii mai bune pentru pacienti.

 

  1. Imbunatațește procesele de plata

Robotizarea Procesului de Automatizare (RPA) in domeniul medical poate sa extraga datele din facturile primite prin e-mail, sa valideze numarul PO, numarul de articole si costul pe articol in raport cu comanda de achiziție si bunurile primite.

 

Pentru mai multe informatii despre cum iti poate dezvolta afacerea implemtarea unui software RPA, contactati-ne si vei beneficia de expertiza consultantilor nostri.