100

Ce inseamna Robotizarea Procesului de Automatizare (RPA)

RPA

Robotizarea Procesului de Automatizare (RPA) este un software care poate fi programat sa execute cu rapiditate diferite procese administrative si sa faciliteze prestarea serviciilor. Software-ul RPA este conceput pentru a reduce povara sarcinilor simple și repetitive pentru angajați  si a economisi resurse pentru angajatori.

Robotul poate fi invatat sa urmeze un flux de lucru cu mai multi pasi cum ar fi preluarea formularelor primite, trimiterea unui mesaj de confirmare, verificarea completarii formularului, arhivarea formularului intr-un folder și actualizarea unui tabel cu numele formularului, data in care a fost depus etc.

Cum iti ajuta compania solutia care preia rutina și degreveaza angajații de munca robotica executată de factor uman?

Este mai rapidă, mai exacta (riscul erorilor nu exista), mai ieftina și acopera multe aspecte inerente intreprinderilor, indiferent de marimea lor:

  • Adugarea de informatii in diverse aplicatii

  • Mutarea fisierelor si a folderelor

  • Completarea de formulare

  • Extragerea informatiei din documente (OCR)

  • Generarea de documente

  • Evaluarea performantelor angajatilor

  • Salarizarea

RPA

Beneficiile utilizarii Robotizarii Procesului de Automatizare (RPA):

Cresterea indicatorilor de performanta: Angajatii vor putea fi implicati in activitati cu impact strategic mai mare, iar concentrarea angajaților pe activitati cu valoare adaugata mai mare va duce la imbunatațirea performantei companiei.

Economii la cheltuielile pentru hardware si update-uri: Software-urile RPA sunt proiecte non-invazive cu risc scazut, care se finalizeaza rapid fara a bruia sistemele existente.

Scaderea costurile cu salariile in anumite departamente: Avantajul implementării RPA este apariția unei ‘forțe de munca digitale’ formata din programe software care, cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI), asista angajații in activitațile lor de zi cu zi.

Servicii mai rapide: Procesele administrative greoaie, care se realizeaza analog, reduc viteza afacerii tale. Angajații care introduc manual formularele in sisteme sau copieaza datele intre sisteme ingreuneaza viteza cu care livrezi un serviciu. Un robot lucreaza cu rapiditate si fara pauza.

Access rapid si imbunatatirea calitatii si tipurilor de date colectate: reducerea erorilor manuale are ca rezultat date de calitate superioară, permițând analize de incredere. Robotii interactioneaza cu sisteme existente, din care era dificil sa se culeaga informatii, si extrage date diverse care genereaza rapoarte cu relevanta crescuta.

Pentru mai multe informatii despre cum iti poate dezvolta afacerea implemtarea unui software RPA, contactati-ne si vei beneficia de expertiza consultantilor nostri.

TRIMITE-NE UN BRIEF!

+40 721 930 622 / hello@zetwise.ro