100

TEHNOLOGII INTERACTIVE

Comunicare digitala pentru brandul tau!

INCHIRIERE ECRANE TOUCH

Demo pentru servicii si produse pe un ecrane tactil mare, care va permite sa efectuati demonstratii de grup. Integrati in prezentare materiale video, imagini, documente si tutoriale.

Imbunatatiti prezentarile speakerilor: Ecranul tactil poate fi folosit pentru a transforma prezentarile intr-o activitate interactiva.

Configurati chioscuri de informatii, care sunt perfecte pentru afisarea documentelor interactive, a galeriilor, a hartilor si a programelor la evenimentul dvs.

Detalii tehnice:

 • Ecran touch 4k

  Lungime: 155cm
  Inaltime: 95cm
  Rezolutie Maxima: 3840 x 2160
 • Ecran touch

  Lungime: 125cm
  Inaltime: 71cm
  Rezolutie Maxima: 1920 x 1080

INCHIRIERE TABLETE

Mobilitate si solutii digitale la indemana dumneavoastra.

Implementati inregistrarea fara hartie. Utilizarea tabletelor este o modalitate excelenta de a economisi hartie si de a va demonstra abilitatile digitale.

Feedback in timp real. Realizati sondaje interactive in urma carora sa puteti genera rapoarte complete si relevante pentru brand.

Jocuri educative pentru evenimente in care spatiul de interactiune este limitat.

 • LENOVO BUSINESS TABLET 10.1

  Lungime 247mm
  Latime 171mm
  Rezolutie 1920 x 1080
  OS Android

INCHIRIERE PACHET MULTIPLAYER: ECRAN TACTIL SI TABLETE

Promovati invatarea distractiva cu ajutorul jocurilor. Acestea sunt intotdeauna o modalitate foarte buna de a atrage oameni la standul dumneavoastra.

Jocurile multiplayer cresc numarul participantilor care interactioneaza cu produsul sau brandul, iar noi putem dezvolta un joc personalizat care sa scoata in evidenta povestea si mesajele companiei.

Invitatii folosesc tabletele pentru a participa la jocul pe care si alti spectator il pot urmari pe ecranul de mari dimensiuni.

REALITATEA VIRTUALA – O EXPERIENTA UNICA

VR-ul este o realitate generata digital care simuleaza o experienta realista. Mediul imersiv poate fi similar cu lumea cunoscuta de participanti pentru a crea o experienta care care sa se simta autentica

Studiile au analizat modul in care forma pe care o luam in realitatea virtuala ne poate afecta perceptia si actiunile. Sentimentul prezentei in realitatea virtuala declanseaza puternice raspunsuri emotionale, pe care utilizatorul le poate asocia brandului dumneavoastra.

REALITATE AUGMENTATA

Informatiile despre lumea inconjuratoare sunt folosite pentru a suprapune elemente digitale in mediul fizic, in lumea reala.

Avantajul principal al realitatii augmentate (AR) este ca hardware-ul este disponibil (smartphone-uri si tablete), iar utilizarea este intuitiva si usor de inteles.

AR intensifica digital vazul, auzul, mirosul, gustul si simtul tactil din lumea reala si deschide noi oportunitati de marketing: anunturile tiparite, panourile publicitare, ambalajele produselor devin interactive.

POZE PERSONALIZATE

Oferiti o amintire de la eveniment, pe care invitatii o vor pastra cu siguranta.

Alegeti o rama personalizata sau un fundal si daruiti invitatilor dumneavoastra o amintire printata.

Tot ce trebuie sa faca invitatul este sa se incadreze in imaginea creata si sa zambeasca, iar poza este gata in cateva secunde.

Coduri, design si alte proiecte

Dezvoltam solutii software flexibile si personalizate pentru afacerea dvs., care vor trece prin toate etapele ciclului de proiectare pentru a asigura e-cooperarea cu clientii, partenerii, furnizorii si membrii comunitatii.

O parte din proiectele noastre

Ne place sa combinam designul captivant si functionalitatea perfecta. Acesta este motivul pentru care ne propunem sa facem produse usor de folosit si la preturi accesibile pentru ca oricine sa isi poata crea imaginea digitala.

Aplicatie ecran tactil

LCD touch screen app

Quiz pentru produs

LCD touch screen app

Aplicatie organizare evenimente

Tablet app

Aplicatie pentru inregistrare la eveniment

iOS app

AFLA CUM ITI PUTEM IMPLEMENTA IDEA!

+40 721 930 622 / hello@zetwise.ro